Toezicht en directievoering

Tijdens de uitvoeringsfase van uw projecten kunnen wij voor u het toezicht en/of de directievoering verzorgen. Onze toezichthouders en directievoerders zijn hands-on en proactief, hebben goede communicatieve vaardigheden en een directe stijl. Door hun jarenlange ervaring binnen de “civiele wereld” helpen zij uw project naar het gewenste resultaat.

De invulling van toezicht en directievoering, beide of afzonderlijk, is op verschillende manieren te bepalen, in overleg met u als opdrachtgever.

Uitvoeringsbegeleiding

Niet ieder project heeft de omvang waarbij toezicht of directievoering nodig is. Toch is er altijd een terugkoppeling nodig tussen de aannemer en de opdrachtgever. Hiervoor bieden wij uitvoeringsbegeleiding aan.

Veel van onze opdrachtgevers verzorgen zelf hun toezicht en hebben hun eigen directievoerders in huis. Ter ondersteuning van deze medewerkers bieden wij uitvoeringsbegeleiding aan.

Besteksadministratie

Om de financiële stand van uw werk in de uitvoeringsfase goed inzichtelijk te houden is een goede besteksadministratie van belang. Onze medewerkers hebben de nodige ervaring om dit voor u te verzorgen.

Omgevingsmanagement

Een prettige uitvoering hangt grotendeels samen met het draagvlak voor het project binnen de omgeving. Goede contacten met de omgeving zijn hierbij essentieel. Door onze persoonlijke benadering kunnen wij u hiermee van dienst zijn in voorbereidings- maar ook zeker in de uitvoeringsfase van uw projecten.

Maak een afspraak

Heeft u behoefte aan een bureau dat uw projecten serieus en actief aanpakt, neem dan contact met ons op om nader kennis te maken.